torsdag 26 mars 2009

jaggillarfodelsedagar.nu





Trots organisationsförändringar hemma i Stockholm och väligt virriga arbetsdagar den här veckan blev min födelsedag helt fantastisk. Förutom att min kära make kom fick jag strålande sol, hur mkt pizza jag ville och fick ordna ett litet kalas. Hade varit på IKEA och köpt frysta prinsesstårtor (från ett annat småländskt företag som säkert genom sin gamla granne Ingvar också blir miljardärer och kommer att flytta till Schweiz och inte betala någon skatt på alla tårtor som dom säljer).

Tårtorna såg väldigt fina ut på förpackningen men som förstås såg ut som små rosa maneter i verkligen. Men alla sa att dom smakade gott. Sen hade jag ett hagelregn av daim och kexchocklad (man kastar daim på människor när dom minst anar det). Också det relativt uppskattat.


Det roligaste var att när jag väl var på IKEA så slank det ned skorpor i min korg. Äter aldrig skorpor hemma och det är väl också lite underligt att torkade bullar gå på export?



onsdag 25 mars 2009

Den bästa presenten!

Idag är jag ett födelsedagsbarn. Hurra för mig och allt sånt. Och i present fick jag min kära make tillbaka! Vi har just ätit födelsedagsfrukost i solen och nu ska jag ut och köpa ateraljer till min lilla lilla födelsedagsbjudning ikväll!

söndag 22 mars 2009

Lysning på kontoret


När jag kom till konteret idag låg det en röd godispåse på min plats. Varför det frågade jag. Men ingen vill säga. Så jag fick gissa och gissa. Kollegorna verkade bli mer och mer irriterade för att jag inte förstod varför jag fått godis i just en RÖD påse. Till slut fick jag veta att den röda påsen var för att en av mina kollegor ska gifta sig. Och då bjuder man på godis! Trevligt va? Så nu sitter alla här och snaskar och myser.

För övrigt har jag haft en grym helg med en riktigt dansant afton i fredags på Shanghai Studio. Dj:n såg ut som Liza Minelli med hårdrocks tanktop så jag skrattade lite åt honom först. Men det ångrar jag sen för han spelade grym musik. Jag hade till exempel glömt bort Laura Branigans Gloria. Fantastisk.