lördag 14 mars 2009

Gud ske pris!


Så kom dom till slut. Stockarna från Swedishsnus. Jag applåderade så våldsamt att receptionisten blev nervös. Ska inte säga att det är det finaste paket jag någonsin fått, men bland de finaste.
Så nu är jag glad, harmonisk och längtar inte hem det allra minsta.

torsdag 12 mars 2009

Nu står jag inför ett val...




Har upptäckt "egg tarts" eller dàn tá som det heter på kinesiska. Grymma små pajer med brylepuddings/vaniljsåsfyllning. Min spanska kompis säger att det är portugisiska pajer som heter Bolininios de Belem så det är nog något från Macao. Fast det här är ju ingen historielektion.


KFC spenderar hela sin marknadsföringsbudget på att köra TV reklam för sina fast där har dom några lila grejer i som jag inte tror att jag gillar. Mina köper jag i ett litet gatukök på jobbet.


Hur som helst. Den här nya bakelseupptäkten rimmar lite illa med drömmen som jag när här om "perfect abs". Med gym i huset och fettfritt ris varje dag, har jag nu chansen att för första gången i mitt liv uppleva en period utan mage. Men dom här pajerna är väldigt goda alltså. Speciellt när Swedish Match VÄGRAR att leverera mitt snus.

onsdag 11 mars 2009

Fram och tillbaka till Peking

Idag åkte jag och en kollega till Peking över dagen. Idag var det i alla fall inte huvudstaden kall som satan men grå och trist som vanligt. Vi hade hur mkt tid över som helst så jag han både äta goda kakor på flygplatsen och äta en frukt utanför kundens kontor.

måndag 9 mars 2009

Inatt drömde jag på kinesiska


Ba skoja!! Det är nog långt tills dess. Men jag tror jag impade på kinesiska läraren lite, lite. Men det är helt otroligt vad många små utfyllnadsord man måste kunna för att kunna säga enkla saker. Sitter och försöker traggla "alltid" "ibland" "när" osv.
Idag var det sol. Då hurrade hela kontoret, eller i alla fall jag. Fast min leverans från Swedishsnus.com har inte kommit. Har en väldigt mager ranson nu, utblandat med äckliga sugtabletter från Sverige. Hemskt. På lunchen fick jag sällskap av spansk kompis (som dricker negroni och äter pommes frites till middag). Vi åt godaste dumplingsen och hittade en uteservering bland bamub. BIlden är på bambu. Jag är ju trots allt i Kina.