lördag 17 januari 2009

För övrigt är jag...

...lite trött på kinesmat. Har inte ätit en enda kinesisk rätt på tre dagar. Viva Pasta och Japanska köket.
Apropå Pasta har jag och M tinnitus idag för att vi satt mellan två italienska sällskap igår. Jag har blivit äldre, visst. Men det finns fortfarande en GRÄNS för hur mkt man får skrika som vuxen individ. Jag var nära att resa mig upp, plinga i glaset och berätta lite om hur kapprustning i röstvolymer slutar (i tårar för snälla svenskar vid bordet bredvid). Om någon vill lansera små bokstäver på den italienska halvön under 2009 så kan de ge mig sitt 90-konto nr.

torsdag 15 januari 2009

Det är tolv grader varmt och soool

Sa hejdå till L imorse. En vecka går så fort. Nu börjar jag få ångest för att M åker tillbaka om en vecka. Kommer att bli lite ensamt här. Men om det är sånt här väder - 12 grader varmt och soool - då kanske det blir lite lättare

Kospelet

När man åker taxi kan man bli underhållen av kospelet (kossans år snart). Hur kul som helst. Särskilt för mig som har jättemkt dataspelande att ta igen eftersom det enda jag fick spela med när jag var liten var enskärms donkey kong. Första kvällen fick jag spela, igår var det lisa och mattias tur att bli underhållna. Förresten MÅSTE alla nu titta på filmen eftersom den tog fem år att ladda upp.

måndag 12 januari 2009

Vi försökte hitta en bar i en park, vid en sjö med mysiga fotöljer och kulörta lyktor som Lisa varit på förut. Någon som vet? Vi hittade den i alla fall inte. Då blev det bar med utsikt över Pudong istället - inte illa det heller. Jag drack varm romdrink (på en måndag) som värmde gött i kylan.
På andra sidan visade dom naturfilm på skyskraporna (men det kan man inte se på bilden)

söndag 11 januari 2009

och förresten...


Hejsan

Listan 20090112

1. Klippa sig! fantastiskt. Förutom klippning får man massage, håret tvättat tre gånger med huvudmassage varje gång. OCH det blev faktiskt ganska snyggt.

2. Hantverkare. Bockar, sätter på sig skoskydd och, hör och häpna, städar efter sig.

3. Macaomat - paella med orientalisk touch



Ut från listan:

Kinesisk broccoli. Lärdom: Man kan inte äta samma sak varje dag.
















På väg ner....

Jag har gjort det...

Jag är nu ägare till en popiroratotkokopopieroradod jättefin väska! Schhhhh! Mina kära väninna är här och vi hetsade varandra att köpa varsinn. Den är fiiiiin. Och jag tänker inte ha dåligt samvete för Marc Jacobs. Han tjänar nog tillräckligt ändå.













Mkt fin